deadwoodleather.se – Allt du vill veta om kläder

Så får du mer plats för dina kläder

Många är vi som älskar att shoppa kläder, men som inte har en garderob som Carrie Bradshaw från Sex and the city. Att få plats med alla tröjor, jackor, linnen, klänningar, kostym och kjolar kan vara en riktig kamp, speciellt när du har svårt att rensa ut och bli av med saker med jämna mellanrum.

Du behöver dock inte slänga eller sälja dina kläder för att få plats med alla dina favoritplagg, utan här gäller det bara att vara lite finurlig och fiffig. Vi är ofta så vana vid att kläder ska förvaras i en byrå eller garderob, så pass att vi glömmer andra förvaringsmöjligheter i våra hem. Här nedan listar vi våra absolut bästa, unika och moderna lösningar för dig som behöver mer utrymme för dina outfits.

Använd dörrarna i hemmet

Visste du att dina dörrar är utmärkta att använda när du vill hänga upp kläder? Hos GKdoor kan du hitta snygga innerdörrar som inte bara är specialbeställda efter dina önskade mått, utan som också piffar upp ditt hem och kan användas som förvaringsmöbel för dina kläder. Hos GKdoor får du snabb leverans av innerdörrar ända hem till ytterdörren och kan enkelt installera dem utan professionell hjälp.

Hur hänger man då kläder på dörrarna? Man använder sig helt enkelt av en dörrgarderob. Det är en upphängningsanordning som du hänger över dörrkanten och som rymmer allt från 3 till 20 krokar.

Klädhäst och sängförvaring

Klädhästar ser du kanske främst i butiker, men de kan med fördel användas även i hemmet. Här kan du dessutom visa upp dina absolut finaste plagg och låta dem bli en del av inredningen i ditt hem. Vill du inte köpa en i butik kan du bygga en egen, enkelt och billigt!

Lådor under sängen är ytterligare en bra lösning för dig som har mycket kläder. I lådorna kan du samla alla kläder du inte använder för stunden, men som du inte vill bli av med. Se till att välja lådor med lock och hjul, så förhindrar du damm och underlättar tillgängligheten.